|
| Perica | |
| | Author | Message |
---|
Nixon#24 Admin
Number of posts : 514 Age : 32 Registration date : 2008-12-25
| Subject: Perica 30/12/2008, 2:06 am | |
| Profesorka: "Perice zasto si zakasnio u skolu?" Perica: "Morao sam voditi kravu kod bika." Profesorka: "Zar to nije mogao uraditi tvoj otac?" Perica: "Ja sam mislio da ce to bolje uraditi bik."
Pita Perica tatu: " Koja je razlika izmedju tebe i mame?" " Pitaj mamu." Mama ga posalje da pita uciteljicu, koja mu rece : " koji broj cipela nosi tvoja mama?" "Trideset osam". "A tvoj tata?" " Cetrdeset cetiri". "E, vidis razlika je medju nogama."
Na casu "Prirode i drustva" uciteljica posle lekcije o cvecu kaze ucenicima:"neka mi svako kaze po jedan cvet!" Javi se Marica i rece:"Ruza!" uciteljica:"jao Marice pa to je divnooooooooooo!" Jelena:"karanfil!" uciteljica:"jao Jelena pa to je divnoooooooooooo!" Ivana:"tulipan!" uciteljica:"Jao Ivana pa to je divnoooooooooo!" i konacno se javi Perica i rece: "Erekcija!" uciteljica:"pa Perice, to nije cvet!" Perica:"znam uciteljice ali je DIVNOOOOOOOOOOOOOOOOOO!" | |
| | | Bane Admin
Number of posts : 454 Age : 32 Lokacija : Kraljevo Registration date : 2008-12-25
| Subject: Re: Perica 31/12/2008, 12:41 am | |
| hahahhaha zadnji je vrh | |
| | | milutinmil Member
Number of posts : 175 Age : 32 Lokacija : Kraljevo Registration date : 2008-12-26
| Subject: Re: Perica 1/1/2009, 3:26 pm | |
| Pise uciteljica kredom po tabli kad se mali Perica odjednom prodere: Uciteljica nema nijedne dlake ispod leve miske. Ona se naljuti i rece mu: Kupi stvari i da se nisi pojavio u skoli 7 dana. Sledece sedmice,uciteljica opet pise desnom rukom i u jednom momentu podigne levu da se pocese poglavi. Mali perica opet dreknu: Uciteljica nema nijedne dlake ispod leve miske. Uciteljica se naljuti jos vise i rece mu: Ne zelim da te vidim u razredu mesec dana. Proslo tako i mesec dana,Perica se vrati i opet gleda uciteljicu kako pise.Tog dana nosila je kratku suknjicu.Odjednom joj ispadne kreda i ona se sagnu da bi je podigla.U istom momentu Perica pocne da pakuje stvari. Gde ces ti? -upita ga uciteljica. Na to ce Perica: Za mene je ova skolska godina zavrsena.
Pita Perica tatu: -Tata da li je Tihi okean uvek tih? -Svasta Perice,mozes li izmisliti gluplje pitanje? -Mogu,kada je umrlo Mrtvo more?
Došao Perica iz škole i pita ga mama: • ‘Jesi danas dobio koju peticu?’ • ‘Jesam jednu, ali na 5 rata…’
Pita uciteljica Pericu kojoj grupi zivotinja pripada zmija naocarka. Perica se misli pa joj odgovori: “Grupi kratkovidih”. | |
| | | Bane Admin
Number of posts : 454 Age : 32 Lokacija : Kraljevo Registration date : 2008-12-25
| Subject: Re: Perica 4/1/2009, 7:14 pm | |
| eeee micko ovaj prvi si cuo od mene... | |
| | | Spale_fm Scout
Number of posts : 426 Lokacija : Arandjelovac Registration date : 2009-02-14
| Subject: Re: Perica 14/2/2009, 11:17 pm | |
| Perica je non-stop bezobrazan, prica svasta, muci djevojcice i napokon se one pozale uciteljici. Uciteljica kaze da je naj bolje da, cim Perica kaze nesto bezobrazno, one pokupe i izadju iz ucionice. Sutradan ujutru uleti Perica u razred i vice - Ej, narode, preko puta skole su poceli zidati javnu kucu! Djevojcice vrisnu i istrce napolje a Perica vice za njima: - Polako, ku*ve, otvaranje ce biti tek za godinu dana! | |
| | | Nixon#24 Admin
| Subject: Re: Perica 16/2/2009, 4:25 am | |
| | |
| | | Spale_fm Scout
| Subject: Re: Perica 16/2/2009, 12:05 pm | |
| Pita uciteljica Pericu koliko je dva plus dva. Tri rece on. Ponovo ga ona pita , a on opet tri. Uciteljica polako gubi strpljenje i opet ga upita, koliko je dva plus dva? On joj odgovori :" Tri je*em te gluhu". | |
| | | Spale_fm Scout
| Subject: Re: Perica 18/2/2009, 6:02 pm | |
| Na casu "Prirode u drustva" uciteljica poslije lekcije o cvijecu kaze ucenicima:"neka mi svako kaze po jedan cvijet!" Javi se Marica i rece:"Ruza!" uciteljica:"jao Marice pa to je divnooooooooooo!" Jelena:"karanfil!" uciteljica:"jao Jelena pa to je divnoooooooooooo!" Ivana:"tulipan!" uciteljica:"Jao Ivana pa to je divnoooooooooo!" i konacno se javi Perica i rece: "Erekcija!" uciteljica:"pa Perice, to nije cvjet!" Perica:"znam uciteljice ali je DIVNOOOOOOOOOOOOOOOOOO!" | |
| | | Misa_95 Member
Number of posts : 292 Age : 29 Lokacija : Arandjelovac Registration date : 2009-03-09
| Subject: Re: Perica 13/3/2009, 1:06 pm | |
| Ivica bio na selu pa ga učiteljica upita da kaže celom razredu što je video: - Video sam puno gusaka, pataka, gicu, pa puno kokoši i jednog bolesnog petla. - Kako znaš da je bio bolestan? - Pa stalno su ga kokoške morale nositi na leđima. | |
| | | Spale_fm Scout
| Subject: Re: Perica 13/3/2009, 1:15 pm | |
| hahahahah | |
| | | Nixon#24 Admin
| Subject: Re: Perica 13/3/2009, 1:57 pm | |
| | |
| | | Misa_95 Member
Number of posts : 292 Age : 29 Lokacija : Arandjelovac Registration date : 2009-03-09
| Subject: Re: Perica 13/3/2009, 2:07 pm | |
| 1. Perica je non-stop bezobrazan, prica svasta, muci djevojcice i napokon se one pozale uciteljici. Uciteljica kaze da je naj bolje da, cim Perica kaze nesto bezobrazno, one pokupe i izadju iz ucionice. Sutradan ujutru uleti Perica u razred i vice - Ej, narode, preko puta skole su poceli zidati javnu kucu! Djevojcice vrisnu i istrce napolje a Perica vice za njima: - Polako, ku*ve, otvaranje ce biti tek za godinu dana! 2. Perica dosao iz skole i kaze:-Tata, znas sta smo danas ucili u skoli ?. Ne znam sta ? Ucili smo da je covjek postao od majmuna. Mars, pi*da ti materina ako si ti postao nisam ja ! 3. Prof.: "Perice zasto si zakasnio u skolu?" Perica: "Morao sam voditi kravu kod bika." Prof.: "Zar to nije mogao uraditi tvoj otac?" Perica: "Ja sam mislio da ce to bolje uraditi bik." 4. Ucila djeca u skoli o krvotoku i uciteljica ih ispituje. Pita ona jednu djevojcicu od cega se srce sastoji. D: Uciteljice, srce ima dvije komore. U: Dobro. Hajde Perice, srce ima dvije komore i dvijee, dvije ....? P: ... i dvije noge. U: Pa kako crni Perice srce moze imat dvije noge? P: Pa lako, prolazim ja pored direktoreve kancelarije i cujem kako direktor kaze: hajde srce, rasiri noge. 5. Bio Ivica kod prijatelja na rucku. Nakon sto su poceli jesti, zacudjeno upita: -Vi se ne pomolite prije rucka? A prijatelj odgovori:-Ne, nasa mama dobro kuha. 6. Mama i tata poveli Pericu na prvo vjencanje. Perica k'o Perica,pun je pitanja. "Mama,zasto je ona tamo teta sva u bijelom?" "Zato,sine sto je bijela boja,boja srece,a ovo je najsretniji dan u zivotu svake zene." "Aha,dobro,a zasto je onda onaj njen ciko odjeven u crno?" 7. Pitala uciteljica djecu sta je to najteze na svijetu? Javio se mali Perica i odgovorio :" To je ona stvar mog tate." Uciteljica ga ukori i na tome se zavrsi. Medjutim kasnije uciteljica (ko zensko) poce razmisljati sta li je to tako i sve nesto u tom smislu, i na odmoru pozove Pericu i diskretno ga upita, sta je mislio kada je onako odgovorio. On joj isprica kako se prisunjao do sobe od roditelja i cuo kada je majka rekla :"Ovo tvoje nista na svijetu ne bi podiglo." 8. Sretne profesor malog Pericu u gradu, koji ga uljudno pozdravi. Pita ga:" Gdje je xxx ulica? Perica mu objasni. " Dobro sjedi ", kaze profesor | |
| | | Spale_fm Scout
| Subject: Re: Perica 13/3/2009, 2:21 pm | |
| Shomi,onaj prvi je moj. | |
| | | Misa_95 Member
| Subject: Re: Perica 13/3/2009, 2:23 pm | |
| Jbg nisam video. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Perica | |
| |
| | | | Perica | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|