| Policajci | |
|
+3Nixon#24 Spale_fm milutinmil 7 posters |
Author | Message |
---|
milutinmil Member
Number of posts : 175 Age : 32 Lokacija : Kraljevo Registration date : 2008-12-26
| Subject: Policajci 1/1/2009, 3:36 pm | |
| Zašto se policajac ne kupa? Zato što čeka da se upali zeleno svetlo na bojleru.
Kaze pandur radniku: -Od sutra si ti sef smene! A ovaj ce na to: -Ne kaze se sef s mene, nego sef sa mnom!
Gluvo doba noći, ulaze dva policajca u stanicu skroz goli. Presretne ih komandir i pita: Idioti, zasto ste se goli dosli. Sta je sa racijom!? • Bili smo na žurci, da obavimo raciju kao sto si reko. I tek u neko doba ustane jedna devojka i kaže “sad neka se sve ženske skinu”. One se stvarno skinu. Onda ona kaže “Sad nek se muški skinu”. Gledamo mi, svi se skidaju, skineo se i mi. Ona opet kaže “Sad gasi svetlo”. Neko ugasi svetlo. Najzad ona kaže “A sad, muški na posao!”. I mi došli…
Idu dva policajca i vode psa. Jedan od njih podigne psu rep, pogleda i tako više puta dok onom drugom ne dosadi pa ga upita.”Šta bre gledaš stalno keru pod rep”. Kad će ovaj :”Ma izgleda da onaj tip što smo ga malopre sreli je neka lažovčina, kad je prolazio reče “”Vidi ker sa dva šupka”
U policijskoj stanici zazvoni telefon. Policajac dize slušalicu i nakon što je cuo poruku padne u nesvest. Ostali pritrce i pošto su ga jedva povratili u zivot, upitaše ga šta se desilo. • Javili su mi da mi je umrla majka - rece pandur. Posle par minuta opet zazvoni telefon, policajac opet dize slušalicu i opet se stropošta sa stolice. Ponovo ga jedva povratiše i upitaše ko je zvao. • Moj brat, kaze, i njemu je umrla majka - rece pandur
Kako policajac lovi zeca? - Sakrije se u žbun, i zviždi kao kupus | |
|
| |
Spale_fm Scout
Number of posts : 426 Lokacija : Arandjelovac Registration date : 2009-02-14
| Subject: Re: Policajci 14/2/2009, 11:30 pm | |
| 1. Dosao policajac na posao,a jedna mu cipela crna jedna bijela. Sef na njega pocne galamiti:" Kvaris ugled policije, i onako uvjek kazu da smo glupi, idi kuci i zamjeni cipele". Ode policajac kuci i vraca se nakon nekog vremena i podnosi raport sefu: Sefe imam problem,i kod kuce su mi nepar,jedna crna jedna bijela !!! 2. Policajcu umrla majka. Skupile se komsije na zalost, a policajac se javlja na telefon. Kada je spustio slusalicu kaze im: "Hoce nesreca na nesrecu! Evo mi brat javlja da je i njemu umrla majka". | |
|
| |
Nixon#24 Admin
Number of posts : 514 Age : 32 Registration date : 2008-12-25
| Subject: Re: Policajci 16/2/2009, 4:17 am | |
| | |
|
| |
StefanPFC VIP
Number of posts : 388 Registration date : 2009-02-14
| Subject: Re: Policajci 16/2/2009, 6:18 am | |
| hehe extra vicevi | |
|
| |
Spale_fm Scout
| Subject: Re: Policajci 16/2/2009, 12:08 pm | |
| 15. Prolazi policajac ulicom i spazi kurvu: - Molim vas osobnu iskaznicu! - Nemam, jel' moze pasos? - Moze.... Nemam ! 16. Kako policajci mjenjaju sijalicu? Jedan se popne na stolicu i uhvati sijalicu, a drugi okrece stolicu. A ostali stoje kod vrata i prozora i paze da ne dodje struja !! 17. Policajac baca cigle u vodu i vice - Gle cuda! Gle cuda! - Sto je, u cemu je cudo? - Cigle kockaste, a ispadaju krugovi! | |
|
| |
Bane Admin
Number of posts : 454 Age : 32 Lokacija : Kraljevo Registration date : 2008-12-25
| Subject: Re: Policajci 18/2/2009, 2:32 am | |
| Ovi vicevi o poicajcima su obicno mnogo glupi ali takvi vicevi mogu najvise da nasmeju | |
|
| |
Spale_fm Scout
| Subject: Re: Policajci 18/2/2009, 3:15 pm | |
| hahahahah | |
|
| |
Misa_95 Member
Number of posts : 292 Age : 29 Lokacija : Arandjelovac Registration date : 2009-03-09
| Subject: Re: Policajci 9/3/2009, 11:30 pm | |
| - Spale_fm wrote:
- 15.
Prolazi policajac ulicom i spazi kurvu: - Molim vas osobnu iskaznicu! - Nemam, jel' moze pasos? - Moze.... Nemam ! 16. Kako policajci mjenjaju sijalicu? Jedan se popne na stolicu i uhvati sijalicu, a drugi okrece stolicu. A ostali stoje kod vrata i prozora i paze da ne dodje struja !! 17. Policajac baca cigle u vodu i vice - Gle cuda! Gle cuda! - Sto je, u cemu je cudo? - Cigle kockaste, a ispadaju krugovi! Hahahahhaahha,'de ih nadje... | |
|
| |
Spale_fm Scout
| Subject: Re: Policajci 9/3/2009, 11:32 pm | |
| | |
|
| |
Misa_95 Member
Number of posts : 292 Age : 29 Lokacija : Arandjelovac Registration date : 2009-03-09
| Subject: Re: Policajci 13/3/2009, 1:07 pm | |
| Dolazi pandur u poslastičarnicu i pita: • Kakve kolače imate? Prodavac kaže: • Imamo svih oblika i veličina. Pandur reče: • Dajte mi dva oblika i tri veličine. | |
|
| |
Spale_fm Scout
| Subject: Re: Policajci 13/3/2009, 1:18 pm | |
| hahaah,ovaj je dobar :DDD | |
|
| |
Misa_95 Member
| Subject: Re: Policajci 13/3/2009, 1:19 pm | |
| | |
|
| |
Spale_fm Scout
| Subject: Re: Policajci 13/3/2009, 1:22 pm | |
| Naravno... | |
|
| |
Misa_95 Member
| Subject: Re: Policajci 13/3/2009, 2:19 pm | |
| Izgubio pandur pendrek, pa luta ulicama trazeci ga. Nailazi neki klinac sa pendrekom u ruci i pita ga : - Ciko, je li ovo vas pendrek ? - Nije sinko, ja sam moj izgubio. | |
|
| |
ell n!nho94 Member
Number of posts : 112 Age : 30 Lokacija : Valjevo Registration date : 2009-03-13
| Subject: Re: Policajci 13/3/2009, 2:20 pm | |
| ovi vicevi o policajcima sabijaju koliko su smesni... | |
|
| |
Misa_95 Member
| Subject: Re: Policajci 13/3/2009, 2:24 pm | |
| Voze se dva pandura patrolnim kolima i ispituju da li su kola ispravna. -Jel rade kocnice! Ovaj sto vozi, zakoci.... -Rade! -Jel rade brisaci! Vozac ukljuci brisace... -Rade! -Jel radi svetlo? Ukljuci svetlo... -Radi! -Jel radi migavac? Ukljuci migavac... -Radi...ne radi...radi...ne radi...
Dosao pandur kod doktora sa teskim opekotinam na oba uva. Pita ga doktor: "Kako se to desilo?" " Pa zvonio je telefon dok sam peglao." " A dobro, kako to da su opekotine na oba uva?" " Posle toga sam pozvao hitnu pomoc."
Zasto policajci idu u parovima? Jedan zna da pise drugi zna da cita.
Zasto policajci idu u trojkama? Jedan zna da cita i pise a druga dvojica cuvaju genija.
Obijaju Cigani trafiku, kad nailaze patrolna kola. - Cibe, murija - vice jedan Ciganin. - Stani Cibe, znamo ti ime - vice pandur
Naso milicionar majmuna i dovede ga sefu: - Sefe sta da radim s njim? - Kako sta? Pa vodi ga u zooloski vrt! Sutradan sef ponovo vidi istog milicionara kako po gradu seta sa majmunom. - Pa jesam li ti ja rekao da ga odvedes u zooloski vrt? - Vodio sam ga! Danas ga vodim u bioskop.
Zvoni telefon na pandurskom desk-topu. - Da? - javi se dezurac. - Nnnassao sssam lllles u ulicccci Pppp... - U Pinkijevoj ulici? - Nnnne, u uliccci Pppp... Pandur, iznerviran, spusti slusalicu. Posle deset minuta opet zvoni telefon. - Da? - javi se dezurac. - Nnnassao sssam lllles u ulicccci Pppp... - U Pinkijevoj ulici? - Nnnne, u uliccci Pppp... Pandur, iznerviran, spusti slusalicu. Prodje pola sata. Zazvoni. - Da? - javi se dezurac. - Nnnassao sssam lllles u ulicccci Pppp... - U Pinkijevoj ulici? - Ddda. - Ama, covece, malopre je dva puta bio na drugom mestu, a sad u Pinkijevoj??? - Pppremmmesttio sssam ggga! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Policajci | |
| |
|
| |
| Policajci | |
|