Za sutra
At.Madrid-Getafe TIP 1.Atletico promenio treninga i odmah poceo sjajno ovde ocekujem da otkinu getafe,moze se probati i iz 1/1 i 1 sa hendikepom.
Genova-Fiorentina TIP 1.Moj fix dana za sutra.Ovde sam uveren u pobedu domacina,mnogo su bolji tim od fiorentina koja je lazio dobila jedva i to golom iz ofsajda,a svi znamo kako genova igra kuci tako da ocekujem da ce sutra uzeti tri lagana boda.
Almerija-Valladolid TIP 1.Almerija tipicna domacinska ekipa tako da se nadam da ce nastaviti sa dobrim igrama na svom terenu.Valladolid je tim po meri i mislim da ga almerija moze dobiti.
Siena-Udinese TIP 2.Udinese je poceo malo bolje da igra i na ovom mecu mi nije jasno zasto je ovolika kvota na 2.Siena jeste da igra odlicno kuci ali ona je tipicna ekipa koja igra na rezultat,ceo mec igra defanzivno i sve nekako na srecu dolaze do bodova.Udinese je mnogo kvalitetniji tako da mislim da ce dobiti sijenu koja je u ociglednom padu forme iako je uspela da uzme bod samdoriji.Ocekujem ne bas laku ali ocekujem 2.
toliko od mene za sutra