Dobrodosli na FM-Kraljevo forum, Registrujte se
Dobrodosli na FM-Kraljevo forum, Registrujte se
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in
FORUM JE POMEREN NA http://www.team-xenon.com/forum.htm VISE INFORMACIJA NA http://www.team-xenon.com/support-f4/football-manager-forum-t2262.htm#16485 REGISTRUJTE SE!!!!

Opsta diskusija o FM knockout challenge 2

Go down 
+3
tadicweb
Шумадинац
milutinmil
7 posters
AuthorMessage
milutinmil
Member
Member
milutinmil

Number of posts : 175
Registration date : 2008-12-26

Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 Empty
PostSubject: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime21/2/2009, 7:20 pm

Ovde diskutujte o FM knockout challenge 2
Back to top Go down
Шумадинац
New member
New member
Шумадинац

Number of posts : 39
Registration date : 2009-02-14

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime22/2/2009, 3:12 am

За прошло су екипе биле супер, али сам брзо испао, сада се надам да ће бити боље.
Back to top Go down
tadicweb
Moderator
Moderator
tadicweb

Number of posts : 34

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime23/2/2009, 5:13 pm

fino.....ovo ću da uzmem...Very Happy
Back to top Go down
C.RONALDO
New member
New member
C.RONALDO

Number of posts : 26
Registration date : 2008-12-27

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime23/2/2009, 8:19 pm

i ja sam brzo ispao sranje su bile ekipe
Back to top Go down
Nixon#24
Admin
Admin
Nixon#24

Number of posts : 514
Registration date : 2008-12-25

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime23/2/2009, 9:38 pm

Osecam da ovog me ovog puta ne prati sreca... Smile Razz
Back to top Go down
Шумадинац
New member
New member
Шумадинац

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime23/2/2009, 11:18 pm

tadicweb wrote:
fino.....ovo ću da uzmem...Very Happy

Samo prvo mene moras da pobedis Wink
Back to top Go down
milutinmil
Member
Member
milutinmil

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime23/2/2009, 11:20 pm

Veliko iznenadjenje se desilo vec u prvom kolu C.RONALDO je porazio sokolanca sa ubedljivih 5:2
Back to top Go down
Nixon#24
Admin
Admin
Nixon#24

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime23/2/2009, 11:21 pm

User Very Happy
Back to top Go down
Bane
Admin
Admin
Bane

Number of posts : 454

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime24/2/2009, 1:17 am

Jeste user ali ovaj micko je 3 puta gori... Vodi KEOPS 4:1 i ovaj ga stize 5:4 to samo moze kod usera micka Very Happy
Back to top Go down
https://fm-kraljevo.rpg-board.net
milutinmil
Member
Member
milutinmil

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime24/2/2009, 1:18 am

Bane wrote:
Jeste user ali ovaj micko je 3 puta gori... Vodi KEOPS 4:1 i ovaj ga stize 5:4 to samo moze kod usera micka Very Happy
Pa sta ti ja mogu kad ti ne znas da stavis taktiku kad gubis pa da napravis preokret..... xD
Back to top Go down
Nixon#24
Admin
Admin
Nixon#24

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime24/2/2009, 1:47 am

Haha
Back to top Go down
Bane
Admin
Admin
Bane

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime24/2/2009, 2:00 am

milutinmil wrote:
Bane wrote:
Pa sta ti ja mogu kad ti ne znas da stavis taktiku kad gubis pa da napravis preokret..... xD

ako to ponovis 2 puta za redom ja bacam komp kroz prozor Very Happy
Back to top Go down
milutinmil
Member
Member
milutinmil

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime24/2/2009, 2:03 am

Bane wrote:
milutinmil wrote:
Bane wrote:

Odmah ga baci jel sam ja ovo vec uradio treci put i to drugi put protiv KEOPSA.... Very Happy
Back to top Go down
Bane
Admin
Admin
Bane

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime24/2/2009, 2:04 am

milutinmil wrote:
Bane wrote:
milutinmil wrote:
Bane wrote:

Odmah ga baci jel sam ja ovo vec uradio treci put i to drugi put protiv KEOPSA.... Very Happy

To mozda 3 puta u zivotu ali ja kazem za redom makar 2 puta
Back to top Go down
milutinmil
Member
Member
milutinmil

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime24/2/2009, 2:06 am

Bane wrote:
milutinmil wrote:
Bane wrote:
milutinmil wrote:
Bane wrote:

To mozda 3 puta u zivotu ali ja kazem za redom makar 2 puta
Nemoj sad da se vadis nije ti kriv komp pa da ga bacas kroz prozor... xD Very Happy
Back to top Go down
Bane
Admin
Admin
Bane

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime24/2/2009, 2:27 am

sta mi bre nije kriv komp zadnjih 5 utakmica sto sam odigrao sa nekim ni jedna nije prosla a da nisam pogodio najmanje 5 stativa jbt imam neki opasan bug na kompu Smile))))
Back to top Go down
milutinmil
Member
Member
milutinmil

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime24/2/2009, 2:41 am

Bane wrote:
sta mi bre nije kriv komp zadnjih 5 utakmica sto sam odigrao sa nekim ni jedna nije prosla a da nisam pogodio najmanje 5 stativa jbt imam neki opasan bug na kompu Smile))))
LOL
Back to top Go down
Nixon#24
Admin
Admin
Nixon#24

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime24/2/2009, 2:51 am

jbg
Back to top Go down
filip991
New member
New member

Number of posts : 45

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime24/2/2009, 6:29 pm

sta je bre sa ovim timovima? Pola igraca je povredjeno, nemas sa kim da igeras! U Celziju mora da ti brani 3. golman. Kako ste dosli do januara 2008? Zasto lepo niste kreirali novu igru, standardnu, pa mec odigra u Junu ili Julu. Ovo ovako nema smisla u Arsenalu nemozes da skrpis izmene a u Celziju ni prvu postavu!
Back to top Go down
Шумадинац
New member
New member
Шумадинац

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime25/2/2009, 4:05 pm

Kako tebi tako i tvome protivniku, ne znam sta se bunite kad su vam na raspolaganju identicni igraci :S
Back to top Go down
filip991
New member
New member

Number of posts : 45

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime25/2/2009, 4:40 pm

jesu indenticni ali bi bile bolje tekme da su timovi u full sastavima. Niko ne moze da kaze da je Chelsea isti sa ili bez Ceha, Terija, Lamparda....
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Opsta diskusija o FM knockout challenge 2   Opsta diskusija o FM knockout challenge 2 I_icon_minitime

Back to top Go down

Opsta diskusija o FM knockout challenge 2
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Opsta diskusija o FM-kraljevo ligi
» FM knockout challenge
» Bodovanje na FM knockout challange(online)
» Izaberi te timove za FM knockout chalange 2